Главният  Оперативен  Директор и член на Борда на Директорите на

...
Главният  Оперативен  Директор и член на Борда на Директорите на
Коментари Харесай

Директорът на LEONI се срещна с кмета на Плевен

Главният  Оперативен  Директор и член на Борда на Директорите на LEONIWSD Инго Шпенглер се срещна с кмета на Община Плевен Георг Спартански. Той беше придружаван от Николета Карлужа – Глобален Оперативен Директор „ Човешки запаси ” LEONIWSD, и новия Директор Завод България – Леони България, Джордже Кондреа. На срещата участва и Галина Тончева – Директор „ Човешки запаси ”, Леони България.

Г-н Инго Шпенглер управлява производството на LEONI в 50 завода на концерна, работещи в 20 страни. Той се занимава и с вложенията на интернационалния колос, като има присъединяване и в реализацията на предприятието в Плевен.

Визитата ми в града е първа и аз съм задоволен, че многочисленият състав е здрав в изискванията на пандемията, показа господин Шпенглер. Тук работят към този момент близо 1600  индивида, само че упоритостта ни е да притеглим още неколкостотин, тъй като имаме извънредно сериозен ангажимент към най-големия ни клиент – един от водещите производители в автомобилната промишленост, а предприятието в Плевен е част дружно с още три наши завода в разнообразни страни от този план, в който сме вложили огромен финансов запас, акцентира Главният Оперативен Директор на LEONI. Той благодари на Георг Спартански за поддръжката и за ремонта на инфраструктурата в региона на предприятието.  

В отговор Георг Спартански също благодари за положителното партньорство и за сполучливото развиване на LEONI, което се утвърждава като една от най-хубавите визитки на града ни. Тази инвестиция е приоритет за нас и ние би трябвало да поставим всички старания за нейната цялостна реализация, акцентира той. На пазара на труда в Плевен са регистрирани над 3000 индивида, които са евентуални бъдещи служащи в LEONI. Други благоприятни условия за попълване на фрагментите е съдействието с професионални образователни заведения и дуалното образование, което навлиза в страната, както и възможното подпомагане от Българо-германския учебен център, който се занимава с преквалификация, уточни кметът. Радвам се, че потребността от работна ръка в региона нараства, единствено през последния месец имаме деклариран интерес от две немски компании за бъдещи инвестиции. Това е методът съгражданите ни да остават в родните си места и последователно да стартира превъзмогване на несъответствието сред Северна и Южна България, акцентира Георг Спартански.

От LEONI обявиха предпочитание да поддържат и се включват в разнообразни публични начинания на Община Плевен в името на по-доброто настояще на града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР